24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

06 46 053 813

Lekkage Service

Lekkage service Amsterdam: Dag en Nacht bereikbaar voor alle denkbare lekkages! Leiding geknapt? Defecte kraan? Ons loodgietersbedrijf in Amsterdam staat 24 uur per dag, 7 dagen in de week klaar om all lekkage problemen snel en professioneel op te lossen.

Direct contact met onze lekkage Amsterdam spoed service? Bel dan direct ons storingsnummer 06 46 053 813 en krijg direct een monteur van loodgietersbedrijf ARL aan de lijn.

 

lekkage in muur

Misschien is de vervelendste lekkage wel een lekkage in de muur, dit wordt vrijwel altijd veroorzaakt door gescheurde of gebarsten leidingwerk. De moeilijkheidsgraad bij dergelijke lekkages zit hem in een aantal zaken waar rekening gehouden mee moet worden:

  • Lekkage opsporen:
    Als er een lekkage in de muur zit kunt u natuurlijk niet de gehele wand openbreken. Wij sporen de lekkage eerst op en pakken het probleem aan bij de oorzaak.
  • Leiding gedeeltelijk vervangen:
    Als de lekkage gevonden halen wij de muur gedeeltelijk open en vervangen slechts een klein deel van het leidingwerk. De gehele leiding vervangen is onmogelijk. Het deel wat vervangen word moet natuurlijk zo degelijk zijn dat de leiding op dit punt nogmaals gaat lekken.

 

Lekkage in muur komt niet alleen voor bij oud leidingwerk, natuurlijk is de kans bij oude leidingen groter maar lekkage in muur komt ook voor bij nieuwbouw woningen of nieuwe leidingen. Dit word vaak veroorzaakt door een zwak punt in de leiding of dat de leiding doorboord word bij bijvoorbeeld het ophangen van een schilderij of een plank…

 

ARL Loodgietersbedrijf Amsterdam

ARL Loodgietersbedrijf Amsterdam staat dag en nacht klaar voor alle denkbare lekkages en andere ongemakken. Wij hebben dag en nacht verschillende servicemonteurs werkzaam in Amsterdam en omgeving. Belt u ons loodgietersbedrijf in Amsterdam dan zijn wij doorgaans binnen 30 minuten aanwezig om de problemen op te lossen.

 

Dak Lekkage Service

Ook voor lekkages aan daken bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen alle type daken snel en vakkundig repareren. De meest voorkomende daklekkages in Amsterdam worden veroorzaakt door stormschade of hevige regenval. Heeft u lekkage aan het dak? Neem dan dag en nacht contact op met onze loodgieters van ARL.

Direct contact met ons loodgietersbedrijf Amsterdam? Bel dan dag en nacht ons 24/7 storingsnummer 06 46 053 813.